Ilse van Schalkwijk

Ik ben Ilse van Schalkwijk en heb meer dan 15 jaar ervaring opgedaan in de financiële wereld o.a. als financieel adviseur en hoofd financiën. Ik weet hoe het is om vermoeid te zijn, je waardeloos en angstig en onzeker te voelen. Vanuit mijn eigen ervaring aangevuld met een HBO coachingsopleiding heb ik besloten om mij te gaan richten op het coachen van mensen. Twee uitersten het bezig zijn met cijfers (ratio) en het begeleiden van mensen (vanuit gevoel). Dat is ook precies mijn kracht.

Ilse van Schalkwijk 2

Ik wist niet goed hoe met verlies en tegenslagen emotioneel omgaan te gaan. Ik had het gevoel dat mijn wereld op zijn kop stond. Daarom ben ik begonnen met het volgen van diverse cursussen en opleidingen waaronder:

In de opleidingen heb ik geleerd om dichterbij mijzelf te komen en dat mijn gevoel er mag zijn. Dat was een zoektocht naar mijn “zelf”. Het duurde best wel even voordat ik mijzelf weer had gevonden. Ik had het gevoel dat ik nauwelijks mijn hoofd meer boven het water kon houden en het leven drukte zwaar op mijn schouders. Ik hoorde in die tijd het liedje van Ben Howard ” Keep your head up” en de onderstaande tekst:

Spent my time watching
the spaces that had grown between us
And I cut my mind on second best
the scars that come with the greeness
I gave my eyes to the boredom
still the seabed wouldn’t let me in
And I tried my best to embrace the darkness in which I swim.

Now walking back down this mountain
with the strength of a turning tide
The wind so soft at my skin
the sun so hot upon my side
Looking out at this happiness
I searched for between the sheets
Feeling blind, to realise
All I was searching for was me
Oh all I was searching for was me.

Dat liedje verwoorde precies mijn gevoel. Daarom heb ik mijn praktijk “ Search for me “ genoemd.

Met mijn ervaringen en opleidingen wil ik mensen helpen met het vinden van zichzelf. Ik blijf mij bezig houden met ontwikkelen door het volgen van intervisie en deel te nemen aan diverse cursussen op het coachingsgebied.

Have fun, be happy, be yourself!