Gastenboek

Ik zou het leuk vinden als je een bericht wilt achterlaten in mijn gastenboek.gastenboek

45 reacties op “Gastenboek

 1. Ik ben met veel reguliere therapieën in aanraking geweest. Op advies van mijn dochter ben ik een ander soort hulp gaan zoeken.
  De openheid van Ilse op haar website sprak bij aan. Door de telefoon voelde ik al gelijk een klik en dat is zo gebleven. Voor mij is dit de eerste vorm van therapie waar ik wat aan heb.

 2. Lieve Ilse,
  De stap om hulp te zoeken bij iets waar ik zelf niet uit kwam was voor mij heel lastig. Toch wist jij het voor elkaar te krijgen om mij vanaf het eerste moment door middel van een warme knuffel een vertrouwd gevoel te geven. Jouw praktijk is een plek waar ik, ik mag zijn en mag zeggen wat ik denk of vind zonder oordeel.
  Je geeft heel erg het gevoel dat dingen die “raar” gevonden worden vaak eigenlijk heel normaal zijn. Wat ook zeker veel heeft geholpen in mijn proces.
  Ontzetten bedankt voor je steun en vertrouwen!
  Liefs, Lorena

 3. Lieve Ilse,

  Door jou ben ik weer in mijn eigen kracht gaan staan. Ik was na een medische zwangerschap en een zware bevalling in een zwart gat terecht gevallen en kon de weg terug niet meer zo goed vinden. Je hebt mij met je deskundigheid, vaardigheden en een creatieve en interactieve manier van therapie mij weer baas gemaakt over mijn eigen gedachten en mij geleerd de regie terug te nemen over mijn leven.

  De sfeer bij jou is zo rustgevend en bevrijdend. Ik voel mij op mijn gemak, veilig en vrij om te spreken over wat ik voel. De manier waarop je mij bewust maakt van mezelf, mijn gedachten en gevoelens zijn verhelderend. Ik voel mij begrepen en toch ook op mijn plek gezet in hoe ik mezelf beperk en dat doe je op de meest tactvolle manier.

  Therapie bij jou gaat mijn verwachtingen te boven. Ik ben zo dankbaar voor jou en wat je therapie teweeg heeft gebracht. Ik kan iedereen aanbevelen om een afspraak in te plannen bij jou. Je brengt mij terug naar de kern, geeft advies op zakelijk vlak, relatievlak en nog zo veel meer! Dank Ilse, ik vind je fantastisch!

  Liefs, Sheetal

 4. Als ZZP’er kom ik wel eens in onzekere situaties terecht en die onzekerheid kan dan allerlei (negatieve) gedachten oproepen. Met Ilse als bedrijfscoach heb ik in verschillende sessies diep gegraven naar achterliggende oorzaken van die gedachtes en de bijkomende gevoelens. Ik heb hierdoor meer rust gevonden, waardoor ik nu een stuk steviger in mijn schoenen sta als zelfstandig ondernemer!

 5. EMDR het werd mij al eerder aangeraden.

  Maar het is nogal wat om met alle emoties en problemen in je te zware rugzak, bij iemand aan te kloppen.
  Door Ilse haar welkom, voelde ik mij gelijk veilig en op de goede plek. Elke sessie was pittig en ik heb wat afgehuild,
  maar ook veel daar gelaten en opgeruimd. Elke sessie groeide ik, ik voelde mij sterker en vrolijker. Ilse gaf mij handvatten om verder te gaan.

 6. Ik ben heel blij dat ik via via bij Search for me/Ilse terecht ben gekomen. Het verhaal van Ilse op haar website sprak mij aan en tijdens het kennismakingsgesprek voelde ik me gelijk op m’n gemak. Ilse heeft mij heel erg geholpen gedurende een voor mij moeilijke tijd. Naast dat ze snel met mij tot de kern kwam en mij liet inzien waar mijn uitdagingen liggen, heeft ze mij heel erg goed begeleid en geadviseerd in het doorbreken van een nare en onveilige situatie.
  Ilse biedt een fijne, veilige omgeving om, af en toe op confronterende wijze, aan de slag te gaan met jezelf, in een hele fijne praktijkruimte, met alle benodigde momenten om tot rust te komen.

 7. Hoi Ilse,

  Ik wil je bedanken voor je sessies. Ze waren pittig, maar elke sessie voelde ik dat ik weer een stap dichter bij mijn herstel was gekomen. Nu een half jaar later ziet mijn wereld er een stuk rooskleuriger uit.

 8. Zittend bij Ilse op bank op de bank, vliegen de gedachten, emoties en gevoelens door mijn hoofd en lichaam. Iets wat bij mij standaard is en waar Ilse ‘orde in de chaos’ bij aanbrengt.
  Ilse brengt op haar eigen plezierige en professionele wijze ‘orde in de chaos’. Daarbij raakt ze de juiste (pijn-)punten, legt haar bevindingen duidelijk uit en geeft waardevolle handvatten mee.

  Ilse is fijn om mee te praten, stelt je gerust wanneer nodig, maar is ook een stevige stok achter de deur!

  Kortom, ik ben heel erg blij met Ilse.
  Topper!

 9. Fijne sessies, warm en waardevol en vaak heftig en daardoor weer verrassend! Het gaf mij veel troost en tevens inzicht in mijzelf….

  Dankjewel!!

  Warme groet, Lea

 10. Hoi Ilse,
  Vorig jaar alweer ben ik bij jou geweest voor de EMDR therapie.
  Het heeft mij enorm geholpen !
  Ik duik weer en durf weer door tunnels te rijden.
  Ben erg tevreden over de manier waarop jij toen te werk ging en nog steeds blij dat ik bij jou terecht ben gekomen.
  We gaan bijna weer naar Egypte en weet dat het goed is nu echt zo fijn !!!

  Ilse nogmaals bedankt voor je hulp.
  Groetjes Monica

 11. Lieve Ilse,

  Bedankt voor alle sessies die ik heb gehad bij jou. Ik heb er veel aan gehad en veel geleerd.
  Het was een bijzondere ervaring en ik ben zeker stuk verder gekomen. Door de sessies heb ik leren loslaten en dat ik op mezelf kan vertrouwen. Nogmaals mijn dank. Ik wens je heel veel succes met je praktijk.

  veel liefs Kyra

 12. Lieve Ilse,

  Hartelijk voor de warmte, eerlijkheid, en inzichten. Het was soms erg confronterend, maar dat was ook wel nodig. Dank voor het helpen bouwen aan mijn nieuwe fundament. Wat ik ook fijn vond, waren de creatieve opdrachten die je gebruikte om inzicht te geven. Jij keek echt naar wat ik nodig had en speelde daar op in. Het allerbeste verder met je praktijk. En bedankt voor alles.

  Liefs, Yolanda

 13. Ilse je bent zeker niet een coach die “meepraat” je gaat door totdat het “probleem” zichtbaar is. Mede door jouw verrassende manieren/methodieken van aanpak, jouw humor en jouw stralende open houding, heb ik inzicht gekregen in het herkennen van patronen en het kunnen aangeven van mijn grenzen. Zowel werk als privé gerelateerd.

  Echt super bedankt lieve Ilse

  Lieve groet Natasja

 14. Beste Ilse,
  Ik ben ontzettend goed geholpen in de sessies die ik met jou heb gevolgd.
  De aanpak was ontspannen maar ook confronterend.
  Dit is natuurlijk altijd zo als je voor rouwverwerking komt.
  Ik heb er baat bij gehad en heb het gevoel ervaren in een warme omgeving te zijn geweest.
  Dank daarvoor.

 15. Hoi Ilse,
  Ik wil je heel erg bedanken. Super mooi om zo met jou aan het werk te zijn geweest. Het voelde en voelt bijzonder, hoe zwaar het op bepaalde momenten ook was. Ik heb er veel van geleerd.

  Lieve groet,

  Sophie

 16. Beste Ilse,

  Ik wil je bedanken voor de sessies die mij zeker in de juiste richting hebben geholpen. De reden is dat ik mijzelf weer voldoende ‘gevonden’ heb. Ik ben inmiddels weer begonnen met het reïntegratie traject op mijn werk wat goed verloopt.

  Met vriendelijke groet,

  JM

 17. Lieve Ilse, het is eigenlijk met geen pen te beschrijven wat ik ervaar en beleef met jou. Wat ik wel kan zeggen is dat het mij heel veel positieve energie geeft, inzicht in mijzelf en handvaten in situaties. Vooral het alles met je kunnen bespreken en kunnen delen, geeft mij het gevoel je al jaren te kennen. Je bent een lief mens, met een groot hart, een luisterend oor. Je manier van inzicht geven is onconventioneel, en werkt voor mij perfect. Uit de grond van mijn hart: DANK voor alles wat je voor me doet en wat we met elkaar mogen beleven.

  Een hartegroet,
  Mariët

 18. Lieve Ilse,

  Het was voor mij een hele grote stap om me aan te melden. Maar wat ben ik blij dat ik die stap heb genomen.
  Ik heb geleerd dat ik mezelf mag en kan zijn en vooral mijn eigen energie te mogen beschermen door tijdig mijn grenzen aan te geven. Gezin, kinderen, werk en sociale contacten namen veel van mij energie in beslag. Nu neem ik veel meer tijd voor mezelf om op te laden, weer terug te gaan naar mijn eigen gevoel. Door alle inzichten die ik heb mogen krijgen waardeer ik mezelf veel meer. En kan ik daardoor juist op een positieve manier zijn voor anderen zijn.
  Je hebt een open, positieve en eerlijke houding waardoor ik meteen een ‘klik’ voelde! En daardoor vertrouwd voelde om mijn verhaal en pijn te delen!

  Dankjewel Ilse!

 19. Hi Ilse,

  Ik ga nu al een aantal jaar met regelmaat naar de praktijk van Ilse, om tot een beter inzicht te komen van mij zelf.
  De ene keer met een vooropgesteld thema, ervaring of situatie waar ik mee zit; de andere keer als een blanco blad.
  Maar elke keer is het weer verassend dat door haar technieken, oefeningen, luisterend oor, prikkelende repliek maar vooral door de dingen die ik zelf zeg/ervaar dat dit mij zeer helpt.

  Soms direct, en een andere keer wat later; maar wel altijd op daadwerkelijke situaties; niet hypothetisch.

  Ik ervaar de coaching praktijk van Search for Me als een cadeautje die ik steeds verder uitpak.

  Mij helpt het, dank je wel Ilse voor je inzichten!

 20. Lieve Ilse,

  Ik wil je bij deze nogmaals hartelijk bedanken voor je steun, inzichten, confrontaties en luisterend oor! Je hebt mij enorm geholpen weer dichter bij mezelf te komen en om positief in het leven te staan.

 21. Ik zit lekkerder in mijn vel

  “Ilse is een hele fijne therapeut, die de tijd neemt om je met je hulpvraag te helpen. Verschillende oefeningen die ik tijdens een sessie bij haar heb gedaan, hebben mij zeker geholpen. Er is een zware last van mijn schouder gevallen. Ik zit lekkerder in mijn vel.

  Dit heeft ook effect gehad op mijn werk. Ik ga met veel meer plezier naar mijn werk en de sfeer in mijn groep is pos.veranderd omdat ik anders voor de groep sta. Ilse raadde mij ook een wake-up-light aan waardoor je relaxter wakker wordt. Ik merk dat ik daardoor ook een fijnere start heb van de ochtend.”

 22. Ik gun dit iedereen

  “Nu ik terugkijk hoe ik me een jaar geleden voelde en nu, is er een wereld van verschil. Vorig jaar was ik gestrest, getraumatiseerd door een ervaring uit het verleden, zat tegen een burn-out aan en was volledig weg van mijn gevoel.

  Rationeel redde ik het allemaal wel. Ik was de sterke in mijn omgeving. Ik wilde er niet aan toegeven, wilde niet opgeven, maar was zo moe. Maar ook snel geïrriteerd, humeurig en soms intens verdrietig, waardoor ik bleef eten en niet meer van de bank kwam. Sporten deed ik al een tijdje niet meer, ik had er de energie niet voor.
  Toen ik bij Ilse kwam, merkte ik dat het nog dieper zat dan ik zelf wilde toegeven. Dat verschilde wel per keer. Per sessie keken we wat het beste bij mij paste en Ilse bood daar de passende therapie bij.

  Geen vaste blauwdruk, maar maatwerk gericht op mijn persoon. Zonder goed uit te kunnen leggen hoe dat ging, merkte ik wel dat ik vaak vol energie weer naar huis ging. Maar wat me het meest opviel, is dat die energie bleef. En dat was anders dan andere therapieën, waarbij ik vaak binnen een paar dagen alweer terugviel.

  Ook merkten we vrij snel dat ik EMDR nodig had om mijn trauma te verwerken. Ilse had dat al veel eerder door dan ik, maar ze liet het bij mij, zodat ik er volledig achter stond. Dat het zo’n enorm effect zou hebben, had ik nooit verwacht. Had ik het maar jaren eerder gedaan. Ook nu ik niet meer regelmatig naar Ilse ga, merk ik wel dat ik altijd bij haar terecht kan. Ik kan altijd even bellen of even ‘spiegelen’.

  Wat de sessies met Ilse bij mij hebben opgeleverd, gun ik iedereen. Maar de eerste stap begint altijd bij jezelf: jij moet het willen, jij moet Ilse een bericht sturen. Maar ik kan je nu al vertellen: ook al is het niet altijd ‘leuk’ , het helpt je verder naar een eigen gelukkige ik.”

 23. Lieve Ilse,

  Graag wil ik je bedanken voor alle mooie, pittige en leerzame ervaringen die je me heb gegeven tijdens je sessies. Je bent eerlijk en oprecht met een liefdevol warm hart. Je liefde om andere te helpen is tijdens elke sessie merkbaar. Ik wil je dan ook alle moois en goeds wensen en ga vooral zo door!

 24. Lieve Ilse,

  Ik heb iedere week genoten van de workshop mediteren. De verschillende manieren van mediteren die jij ons hebt laten ervaren, pasten heel goed bij mij. Ik kwam helemaal tot rust en heb nu nieuwe handvatten om thuis mee aan de slag te gaan. Het was ook een gezellige, kleine, warme groep met mensen. Voelde mij meteen thuis. Dankjewel!

  Groetjes, Angelina

 25. Hoi Ilse,

  Was erg fijn de meditatie cursus bij jouw te volgen.
  Jammer dat het maar voor 5 keer was..Hoop dan ook dat het in januari weer door gaat.
  Ik vond het erg prettig om 1 keer per week 1 1/2 uur helemaal zen te zijn.

 26. Ik vond de cursus meditatie erg prettig en ik keek dan ook uit naar de bijeenkomsten. Ilse, je weet een fijne, veilige en prettige sfeer te creëren. Dank je wel!

 27. De cursus meditatie is mij heel goed bevallen. Ik vond het heel prettig om een aantal verschillende meditatie vormen te kunnen proberen. De docent Ilse Schalkwijk is geweldig, deskundig, sociaal, open, vriendelijk en creatief. Bedankt voor deze mooie ervaring.

 28. Ik heb erg genoten van de workshop. Erg prettig dat de cursus in kleine groepen wordt gegeven, waardoor je al snel een band krijgt met elkaar. Zeker belangrijk als je voor het eerst kennismaakt met meditatie. Ilse is gastvrij, spontaan, gezellig, lief en gemotiveerd om mensen te helpen. Kortom, een fijne ervaring.

 29. Voor mij een eerste kennismaking met meditatie en het heeft zeker aan mijn verwachtingen voldaan. Ilse is enthousiast; gastvrij; heeft een mooie rustige studio en geeft goed ondersteuning.
  Ilse probeert ook om technieken te zoeken die bij iedere cursist past. Geeft je ook het vertrouwen om te mediteren ( geen prestatieverwachtingen).
  Ga zo door Ilse

 30. Lieve Ilse,

  Voor iemand met een nuchtere kijk op het leven was het even wennen maar algauw kon ik me overgeven aan de prettige manier van mediteren. Niet alleen het mediteren zelf maar vooral ook de open en eerlijke gesprekken die we met elkaar hadden waren erg fijn. Lol hebben we ook gehad en met een heerlijk blij gevoel stapte ik je deur weer uit. Al met al een geweldig leerzame ervaring die wat mij betreft nog wel langer had mogen duren! Mijn complimenten zoals je de cursus gaf. Ik heb ervan genoten.

  Myriam

 31. Lieve Ilse,

  Bedankt voor de leerzame workshop mediteren.
  Wij hebben in een aantal sessie’s geleerd om in jezelf te keren en tot rust te komen.
  We gaan dit zeker voortzetten en willen je dan ook bedanken voor je duidelijke begeleiding en mooie rustgevende muziek.

  Veel succes in de toekomst !

  Hartelijke groet,

  Barbara en Sander

 32. Lieve Ilse
  Ik heb heel veel geleerd tijdens mijn meditatie cursus
  De oefeningen helpen me goed als ik geen energie meer heb
  Dank je wel Ilse
  Gr Ella

 33. Lieve ilse
  Nooit gedacht dat ik een meditatiecursus zou gaan volgen, maar wat heeft het me veel gebracht. Dankzij jou heb ik de wereld en mijzelf van een andere kant leren zien en voelen.
  Heel erg bedankt Veronique

 34. Lieve Ilse,

  Even een heerlijk moment voor jezelf dat was het elke keer weer.
  Bewust worden dat het zorgen voor jezelf net zo belangrijk is als het zorgen voor anderen.
  Ik ga hier in de toekomst nog heel veel aan hebben!

  Heel erg bedankt!
  Liefs Anneke

 35. Lieve Ilse,

  Ik wil jou via deze weg ontzettend bedanken voor de leuke en leerzame meditatiecursus.
  Al vanaf het moment dat je de deur open deed kreeg ik een super fijn gevoel en dat is iets wat jou siert. Jouw persoonlijkheid is iets waar je trots op mag zijn:)
  Bij jou mag je jezelf zijn en laten zien waar je mee zit/wilt leren en dat is erg fijn.

  De diverse meditatietechnieken die je hebt laten ervaren tijdens de 5 weekse cursus was super! Onder genot van een theetje en humor weet je de sfeer heel fijn te houden en ik moet dan ook zeggen dat ik elke keer weer blij was om er te zijn!!

  Heel erg bedankt voor de leerzame lessen en wie weet tot ziens!!

  Liefs Wendy

 36. Beste Ilse,

  wat een “kadootje voor mijzelf” was het om bij jou deel te nemen aan de 5-delige workshop Mediteren!

  De manier waarop jij rust, zelfvertrouwen en positiviteit tot uiting kan brengen vond ik echt heel bijzonder, het heeft mij nog dichter bij mijn innerlijk gebracht. Ook de muziek die je ten gehore bracht vond ik zeker de moeite waard en passend bij de meditaties. Als je mij zou vragen of ik wekelijks zo’n “momentje voor mijzelf” zou willen hebben, dan zeg ik: JA! Ik kan het iedereen aanbevelen…..

  Bedankt en liefs van
  Petra

 37. Lieve Ilse

  Vandaag kreeg ik een stapeltje tijdschriften van een vriendin waaronder de Margriet met het artikel over jou.Ik voel veel bewondering voor de grote moedige stappen die je zette waardoor je steeds meer je mooie ZELF bent geworden. Omdat ik door mijn eigen ervaringen op hetzelfde vlak weet wat die stappen inhouden kan ik het niet laten even een berichtje in je gastenboek te schrijven. Chapeau!!! Heel veel goeds toegewenst in je praktijk Ilse.
  Liefs
  Marja

 38. Lieve Ilse

  Ik heb genoten van je workshop ik zou je uit mijn ervaring
  nog wat leuke tipjes willen geven die je zeker met mensen kan doen

  Liefs Sari

 39. Lieve Ilse
  Nogmaals dank dat je op de internationale dag van de vrijwilligers 2 work shops wilde geven.
  De vrijwilligers die naar de workshops zijn geweest kwamen er enthousiast van terug.
  Leuk om het nog eens te herhalen. Heel veel succes met je eigen praktijk.
  Liefs Gonnie

 40. Hoi Ilse ik ben je heel dankbaar voor je begeleiding en steun in de zoektocht naar de onbevangen Els. De oefening met het wc papier blijft een mijlpaal in de bewustwording van mijn grenzeloze bestaan….
  Ik vind jouw steun en begeleiding een veilig en vertrouwd idee.
  Enorm trots ben ik op jou dat je zo stoer en dapper je hart volgt met het starten van je eigen praktijk. Gaat je lukken zeker weten!
  Hoop je nog vaak te zien, klinkt dubbel maar ik kan nog veel van je leren!
  Dikke kus Els

 41. Lieve Ilse

  Als collega wil ik je heel veel succes wensen met je eigen praktijk.
  Ik zal je erg missen , en wil je ook nog bedanken voor alles wat je voor mij hebt gedaan.

  Dikke knuffel
  Mariet Rooijackers

 42. Hoi Ilse,

  We hebben samen in één van de modules van de NEM gezeten. Wat leuk dat je gestart bent met je eigen pratkijk! Jouw website ziet er fris en rustig uit. Heel veel succes!

  Groetjes,
  Sheila

 43. Ik wil je hartelijk bedanken voor je hulp. Door de training die jij mij gaf besefte ik hoe ik kan omgaan met het aankaarten van confrontaties. Ze waren erg leerzaam en ik zal deze training altijd meenemen in de toekomst. Het is inderdaad een zoektocht naar jezelf en het is belangrijk om zo dicht mogelijk bij je gevoel te zijn.

  Nogmaals hartelijk dank.

  Groetjes,

  Timon

 44. Lieve Ilse,

  Ik wens je heel veel succes met je eigen praktijk. Als vriendin heb je me ook meerdere malen, met succes geholpen. Ik weet zeker dat anderen ook zo blij zijn met jouw hulp. Je bent goed in wat je doet en je website ziet er al erg mooi uit!

  Liefs,
  Nienke

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*